Leimaus -leirin ilmoittautuminen päättyy 9.4.!

Leimaus -leiri 2019

Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18 -vuotiaille, Leimaus-leiri, järjestetään vuonna 2019 Imatralla. Majoitus- ja tapahtumakeskuksena toimii Imatran Kylpylä ja leirin järjestäjänä Sk Vuoksi ry ja Joutsenon Kullervo ry. Leiri alkaa 3.6.2019 iltapäivällä ja päättyy 6.6.2019 päivällä leiriviestin jälkeen.

Riennolle on alustavasti varattu 24 paikkaa kesän leirille. Majoittuminen tapahtuu kylpylän ympäristössä olevilla huviloilla (villamajoitus). Nyt tarvitaan tarkemmat ilmoittautumiset kaikilta leirille lähteviltä. Ilmoittautuminen tehdään oheisella lomakkeella ma 9.4. mennessä. Ilmoittautumiset tekevät sekä leiriläiset että ohjaajat. Ohjaajia lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi 6 – 8 seuran leiriläistä kohden.

Leiriläisen tiedoissa ilmoitetaan mihin tasoryhmään hän osallistuu. Kuvaukset tasoryhmistä ja niiden harjoituksista löytyy tältä sivulta.

Pro-ryhmään haluavat D/H16 tai D/H18 -sarjalaiset täyttävät tasoryhmäksi Pro. Ryhmään valitaan 30 leiriläistä. Jos tähän ryhmään ilmoittautunut ei pääse ko. ryhmään, hänet siirretään automaattisesti Teho -ryhmään. Lisätietoja Pro -ryhmästä.

Yhteyshenkilö
Mia Saarilaakso
puh. 040 510 0585

Ilmoittautuminen

Leimaus 2019 ilmoittautuminen

Junnut valitsevat oman tasoryhmän ja ohjaajat valitsevat alimman vaihtoehdon.
Täytä tarvittaessa
Ohjaajan/huoltajan sähköpostiosoite

Leiri kustantaa noin 250€, mistä seura maksaa lasten ja nuorten osalta 25% ja leirillä toimivien ohjaajien osalta kokonaan. Hinta sisältää yhteensä noin kuusi suunnistusharjoitusta, leirikilpailun, ruoat maanantain päivällisestä torstain lounaaseen, majoituksen tuolle ajalle ja paljon oheisohjelmaa.