Riennon joukkue 25mannaan 2019

Maailman parhaan suunnistusseuran tittelistä kisaillaan vuonna 2019 12. lokakuuta Haningessa Nytorpin niityillä. Yksi joukkue koostuu 25:stä suunnistajasta, ja seurojen tehtäväksi jää muodostaa kokoonpanot tiettyjen rajoitusten ja vaatimusten mukaisiksi. Tälle vuodelle näihin sääntöihin tehtiin merkittäviä muutoksia, näitä muutoksia voi käydä tutkailemassa ilmoittautumissivulta.

Riento on osallistunut kilpailuun jo 17 kertaa, parhain sijoitus on saavutettu vuonna 2005 (43.).  Viime vuonna muutaman vuoden tauon jälkeen reippaasti sadan sakkiin (89.) murtautuneen joukkueen runko on hyvin samankaltainen, mutta edellä mainittujen sääntömuutosten takia muutoksiakin on tapahtunut.  Viime vuoden tuloskooste löytyy täältä.

Tänä vuonna reissulle on tarjolla myös muutamia ”huoltajapaikkoja”, eli matkaan voi lähteä myös huoltamaan, kannustamaan tai kuntosuunnistamaan parhaassa seurassa! Ota yhteyttä Teroon tai Villeen.

25manna-viestiin voi tutustua tarkemmin kilpailun nettisivuilla.

Bussikuljetus lähtee perjantaina 11.10. klo 13.00 Lappeenrannan matkakeskukselta. Tarkemmat matka- ja kilpailuinfot ovat lähetetty ilmoittautuneille.

Joukkueen kokoonpano

Joukkueen kokoonpano

Huoltaja-/varajuoksijapooli
Miko Saarilaakso
Otso Salonen

Matkanjohtaja ja huoltopäällikkö
Tero Väisänen

Joukkueen muodostivat Tero, Ville S, Matti

Kokoonpano päivityetty 4.10.

Yhteyshenkilöt

Matkanjohtaja ja huoltopäällikkö
Tero Väisänen, puh. 0400 491704, dasuunta(at)gmail.com

Joukkueen kokoonpanoon liittyvät asiat
Ville Saikko, puh. 040 065 8061, ville.saikko(at)lappeenriento.fi

Joukkueen johto
Tero, Ville S, Matti M

25mannajoukkue 2018