Upea tasonnosto 25mannassa – loppusija 56!

Joukkuekuva ennen kilpailua

Maailman parhaan suunnistusseuran tittelistä vuosimallia 2019 kisailtiin 12. lokakuuta Nytorpin niityillä Västerhaningessa. Kilpailujärjestelyt toimivat erittäin hyvin ja maasto tarjosi mukavasti haasteita runsaasta polkuverkostosta huolimatta, tai sen ansiosta. Kallioisilla mäkialueilla ja hieman peitteisimmillä tasangoilla mitattiin suunnistustaitoa monipuolisesti. Suomalaisittain viesti sujui mainiosti, Tampereen Pyrintö vei voiton, Koovee oli kolmas ja kymppisakkiin selviytyi myös MS Parma (8.).

Riennon osalta kilpailu meni todella upeasti, minkä paljastaa loppusija 56! Tämä tarkoittaa yli kolmenkymmenen sijan parannusta viime vuoteen verrattuna. Avain hyvään lopputulokseen olivat koko joukkueen tasaiset suoritukset ja loistavat venymiset tietyillä osuuksilla. Mukana joukkueessa oli niin ensikertalaisia kuin myös lukuisia kertoja viestiä mannassa kiidättäneitä konkareita. Hienon matkaporukan kruunasi loistava huoltaja sekä varasuunnistajat. Riittipä rientolaisia täydentämään myös muiden seurojen joukkueitakin. Kaikilla osuuksilla nähtiin loistavaa taistelutahtoa ja joukkuehenkeä, erikseen voitaneen mainita junioreiden mahtava esitys nelososuudella, sekä kolmen viimeisen yksilöosuuden kivenkovat suoritukset.

Vaikka suunnistuskautta onkin vielä jäljellä muutaman kisan verran, niin tästä on hienoa lähteä jatkamaan harjoittelua kohti seuraavaa kautta. Ensi vuonna tämä koko seuran tasoa mittaava 25manna-viesti suunnistetaan 10. lokakuuta Visättrassa, toivottavasti silloin ollaan mukana vielä isommalla porukalla. Hienossa porukassa on hienoa tehdä reissuja!

Kuvien välittämiä tunnelmia tämän vuoden viestistä voi käydä katselemassa esimerkiksi Riennon instagram-tililtä, kilpailusivustolle pääsee tästä linkistä.

Huom. tuloskooste napattu livetuloksista, alustavissa lopputuloksissa loppusija on 56.

Joukkueen ankkuri Riikka tuulettaa upeaa loppusijoitusta

Sinivalkoista vauhtia kilpailukeskuksen pellolla

Kannustusjoukkoja yleisörastilla

Erinomaisia suorituksia kelpaa tuuletella

Spekulaatiot on lajin suola

Riento hyökkää