Kuluneena viikonloppuna hiihdettiin kauden ensimmäiset nuorten SM-hiihdot Äänekoskella.

Riennon Roni Lukkarinen hiihti lauantaina perinteisen sprintissä M18-sarjan pronssille. Pitkä ja vauhdikas kisapäivä sai hienon palkinnon. Sarja oli kisojen suurin ja kisaamassa oli kaiken kaikkiaan 93 hiihtäjää. Mitali on Ronin ensimmäinen nuorten SM-kisoista. Isot onnittelut Ronille ja taustajoukoille!

Palkintojenjaossa
Kuva: Ella Tuovinen

Ronin kommentit lauantain kisasta:
”Sprintin tapaisesti kisassa oli paljon tapahtumia ja pääsin helpommalla, kuin odotin. Tasatyöntö oli oikea valinta ja mun taktiikka; vikaan mäkeen odottaminen ja siinä sijoituksen parantaminen toimi mun mielestä hyvin, vaikkakin finaalissa olisi pitänyt rohkeemmin tuuppaa siihen.”

Kuva: Henna Sivenius

Lauantain kisapäivä oli raskas ja sunnuntain vapaan 15km kisassa Ronin sijoitus oli 18.
Sunnuntaina M23-sarjassa Riennon Lauri Niemi hiihti sijalle 42.
SM-kisojen tulokset tästä.

Riennon nuoret hiihtäjät ovat hiihtäneet talven aikana reippaasti kansallisia kisoja ja näistä on tuomisina ollut hyvä määrä palkintoja :). Viikonloppuna hiihdettiin SM-kisojen lisäksi myös Valkealassa: TULOKSET