Liity jäseneksi

Hei!

Onko liikunta ja urheilu lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä aktiivisten ja iloisten nuorten parissa kesällä tai talvella? Oletko itse aktiiviurheilija ja teet työtä menestyksesi eteen? Haluaako oma lapsesi tai nuoresi kehittyä omassa lajissaan yhä paremmaksi? Onko koko perheessänne liikuntaharrastus tärkeällä sijalla?

Mikäli yllä oleviin kysymyksiin tuli useita KYLLÄ vastauksia tai edes yksi, olet oikeassa paikassa. Seurassamme voit turvallisin mielin aloittaa uuden polun kohti terveellisempää ja haasteellisempaa tulevaisuutta.

Seuramme henkilöjäsenmaksu on hyvin maltillinen 30 euroa vuodessa. Koko perheesi jäsenmaksu on 50 euroa.

Vuonna 2017 otimme käyttöön myös kannatusjäsenmaksun. Kannatusjäsenmaksulla osoitat tukesi Lappeen Riennon nuorisotyölle. Kannatusjäseneksi kelpaa niin yksityinen henkilö, kuin yritys tai yhdistyskin. Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa henkilöjäseneltä ja 100 euroa yhteisöjäseneltä.

Tällä sivulla voit täyttää verkkolomakkeen, kertoa hieman itsestäsi ja hakea Lappeen Riennon jäsenyyttä. Ilmoittamiasi tietoja ei tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille eikä niitä tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin. Kaikki tähdellä (*) merkityt lomakekentät ovat pakollisia tietoja.

Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme!

Terveisin,
Lappeen Riento

Liity jäseneksi

Täytä ylempiin tietoihin yhteisön osoitetiedot ja yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero.