Riennon hiihtäjille menestystä Pärnän Tykkikisoissa!

Lappeen Riennon Kristiina Rinta-Jaskari voitti N14 -sarjan startin hienolla, yli 46 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Savonlinnan Lotta Lindholmiin lauantaina 25.11. käydyissä Pärnän Tykkikisoissa Joensuussa. Pronssia vei Eevi Saksman. ”Hyvä kisa, perus kulku. Ladulla oli välillä vaikeita kohtia kun toinen sauva uppos lumeen. Tästä eteenpäin! ” kommentoi Kristiina lauantain kilpailua.

Kristiinan isoveli Kasperi ylsi toiseksi M16 -sarjassa niukalla, vain 2,9 sekunnin erolla kilpailun voittaneeseen Pakilan Vedon Eero Haikolaan. ”Tänään ei ollut kulkua, pito oli vähän herkkä ja latu huono, kun sauvat upposivat pahimmillaan puoleen väliin asti” kommentoi Kasperi kilpailuaan. Noin 36:n sekunnin erolla Kasperiin pronssille hiihti Joensuun Toivo Parkkinen.

Riennon mitalisaalista täydensi upea hopeamitali Amanda Siitoselta N12 -sarjassa. Siitonen hiihti vahvasti toiseksi jääden 15 sekuntia kilpailun voittaneesta Joensuun Sara Keräsestä. Pronssia otti Heta Heikkinen, noin 50 sekuntia Amandasta jääneenä.