Riennolle kaksi pronssia rullahiihdon SM-kilpailuista!

Viikonloppuna kilpailtiin rullahiihdon SM-kilpailuissa Vuokatissa. Lauantaina vuorossa oli sprintti, jossa Jami Rinta-Jaskari sijoittui miesten yleisessä sarjassa sijalle 53 ja veli Kasperi M18 -sarjassa sijalle 14.

Viikonlopun parhaimmista tuloksista rientolaisittain vastasivat Kristiina ja Kasperi Rinta-Jaskari, molemmat sijoittuen pronssille omissa sarjoissaan N16 ja M16 sunnuntain viidellä kilometrillä.

”Hyvä kulku, hyvä fiilis kisasta kun jäi nimiä selän taakse, jotka olivat viime kaudella kärjessä. Ainahan se rankalta tuntuu kun kisaa hiihdetään mutta jälkikäteen hyvältä tuntuu😁 olihan siinä pieni jännitys ennen kisaa kun kaksi vuotta vanhempien kanssa hiihdetään. Talvea odotellessa!” kommentoi Kristiina.

N16 -sarjassa Joensuun Kataja otti kaksoisvoiton, kun Fanni Heikkinen hiihti korkeimmalle korokkeelle seurakaveri Lotta Peltolan ollessa toinen. Kristiinalle eroa kärkeen syntyi 18,1 sekuntia viidellä kilometrillä.

Riennon Eveliina Vesterinen kilpaili N18 -sarjassa ollen 19. viidellä kilometrillä. ”Tosi tyytyväinen omaan hiihtoon pienestä kaatumisesta huolimatta ja top 20 sija oli tavoitteena ja siihen pääsin, niin tästä on hyvä jatkaa tulevaa kautta eteenpäin!” kommentoi Eveliina.

”Hyvä fiilis jäi kisasta! Ainahan se rankalta tuntuu, kun täysiä vedetään ja aika hyvää parannusta tullut kun vertaa viimekauteen.” availi taas tuntojaan Kasperi Rinta-Jaskari. M16 -sarjassa voiton vei Pakilan Vedon Aatos Hämäläinen VeVen Anton Vainion ollessa toinen.

Jami Rinta-Jaskari oli sunnuntaina M20 kilometrillä 11. ”Aika jees, käyrä ylöspäin ja lumella kovempaa” kuului Jamin kommentit viikonlopusta.