Koululiikuntaliiton (KLL) mestaruuskilpailut käynnistyivät tänään Savonlinnassa. Kilpailuja isännöi Olavin Rasti sekä Tanhuvaaran Urheiluopisto. Kilpailut alkoivat perjantaina henkilökohtaisilla matkoilla ja lauantaina ovat vuorossa viestit.

Perjantain matkoilla Lappeen Riennon Lotta Laakso voitti D15 -sarjan upealla suorituksella. Anni Laakso taas D13 -sarjan toinen , jääden voittajalle, Ulvilan Aurora Lehtolalle vain seitsemän sekuntia! Emma Ruotsalainen ja Laura Laakso sijoittuivat D16 ja D17 sarjoissa molemmat kolmansiksi. Ruotsalainen jäi D16 -sarjan voittaneesta Anni Mäki-Hokkosesta hieman yli kaksi ja puoli minuuttia, Laakso D17 -sarjan mestarista Lotta Nivukoskesta 3.53. Eelis Jauho upeasti niin ikään kolmas H14. Elina Ruotsalainen suunnisti D14-sarjan seitsemänneksi. Vilho Suomalainen sijoittui H16 -sarjassa viidenneksi jääden +2.39 kilpailun voittaneesta Jyväskylän Tommi Sivillistä. Maija Laakso oli D11TR -sarjan 7. Tästä hyvä jatkaa huomisiin viesteihin!