Vuosikokouksessa päätettyä

Riennon 100-vuotis vuosikokous pidettiin menneen viikon torstaina Etelä-Karjalan Osuuspankin tiloissa Lappeenrannassa. Aikaisemmassa artikkelissa mainittujen kiittämisten ohella kokouksessa päätettiin ensi vuoden suuntaviivat hyväksymällä johtokunnan ja jaostojen toimintasuunnitelmat sekä taloussuunnitelmat ensi vuodelle.

Johtokunta

Johtokunnaksi valittiin seuraavanlainen orkesteri

  • Markus Siivola (puheenjohtaja)
  • Sami Behm
  • Veijo Pusa
  • Esa Korpela
  • Juha Turunen
  • Ville Saikko

Valituista Ville aloittaa ensimmäisen kautensa Riennon johtokunnassa.

Toimintasuunnitelmat

Suuria muutoksia toiminnanlinjoijin ei ole luvassa tulevanakaan vuotena. Tavoitteena on laaja-alaisesti kehittää seuran toimintaa ja tarjota laadukas ympäristö liikunnan harrastamiseen, sekä kilpaurheiluun. Seuran lajeina ovat tulevanakin kalenterivuonna hiihto, suunnistus, jääurheilu ja yleisurheilu.

Johtokunnan puolelta painopisteenä on seuran yhteistyökumppanuuksien parempi hoitaminen jatkossa, sekä uusien yhteistyökumppaneiden houkutteleminen toimintaan mukaan. Lisäksi tavoitteena on turvata nykyisten palkattujen seuratyöntekijöiden työsuhteiden jatkuminen tulevaisuudessakin.

Suunnistuksessa uutena tulee viestiliigan osakilpailun järjestäminen elokuun lopussa. Tästä on luvassa lisätietoja talven aikana. Suunnistuksen toiminta on kehittynyt varsin paljon viimeisten vuosien aikana ja tuolla tiellä on tarkoitus edelleen jatkaa. Tapahtumia ja harjoituksia on luvassa entistä enemmän ja laadukkaammin.

Hiihdossa Riento palaa vuoden tauon jälkeen taas hiihtokilpailujen järjestäjäksi, kun helmikuun 9. päivä Riento järjestää Junnu cupin osakilpailun Huhtiniemessä.

Talous

Talouden puolella ei luvassa mitään suurta tai ihmeellistä. Jaostojen taloudenpitoa on hieman eriytetty kuluneen vuoden aikana emäseurasta, jotta taloudenseuranta ja suunnittelu helpottuisi entisestään. Tässä onkin onnistuttu varsin hyvin ja tällä tiellä jatketaan edelleenkin.

Seuran talous nojaa vahvasti jäsenmaksutuottoihin. Jäsenmaksut tulevat olemaan vuonna 2020 samat kuin kuluvana vuonna (30€ / henkilöjäsen ja 50€/perhe).

Johtokunnan budjetti ensi vuodelle on yhteensä hieman yli 20 000€, suunnistuksen reilu 70 000€ ja hiihdon hieman vajaa 20 000€. Huomionarvoista taloussuunnitelmissa on suunnistuksen alijäämäiseksi suunniteltu budjetti ensi vuodelle. Tämä johtuu tänä vuonna järjestetyn hiihtosuunnistuksen SM-kilpailujen tuottojen ohjaamisesta suunnistuksen lajivalmentajan palkkaukseen.

Näillä terveisillä kohti ensi vuotta.

Markus Siivola
puheenjohtaja

p.s. Käytössä ollut nuija oli vielä kuvassakin olevaa komeampi – kiitos EKOP:lle tiloista.